• Commercial

    Casa Res

  • Commercial

    Casa Res

  • Commercial

    Casa Res

  • Commercial

    Casa Res

    Casa Res

    Restaurant

    CHALLENGE: Design a sustainable home that adapts to the natural topography of the land and ensures thermal comfort in each of the interior spaces.

    SOLUTION: Design of openwork panels on the facades exposed to the sun and saltpeter, which allow the entry of controlled lighting and in turn ensure cross ventilation inside.

    The project is located at Avenida Francisco de Orellana 104, Guayaquil 090506, Ecuador, with an area of 392 m2.

    The architectural proposal consists of a two-story building, whose use is that of a meat restaurant. On the first level there is an access plaza and 33 parking spaces, and on the second level is the fully equipped restaurant with capacity for 129 people. Regarding the design of the restaurant, through the shape and materials, a connection with the environment and the city is sought.

    Where the shape represents the real and low maintenance materials, such as glass, PVC and aluminum; they represent the ideal.

    Share on facebook
    Share on twitter
    Share on linkedin

    RELATED

    ENG