• Commercial

    CC El Golf

  • Commercial

    CC El Golf

  • Commercial

    CC El Golf

  • Commercial

    CC El Golf

    CC El Golf

    Mall

    CHALLENGE: Design a sustainable home that adapts to the natural topography of the land and ensures thermal comfort in each of the interior spaces.

    SOLUTION: Design of openwork panels on the facades exposed to the sun and saltpeter, which allow the entry of controlled lighting and in turn ensure cross ventilation inside.

    El Golf is a luxury shopping center located in the city of Barranquilla, Colombia. Conceived with the aim of combining shops, restaurants, bars and a large public space inside, an interior design is projected where circulation, lighting and landscaping take center stage.

    The use of black color predominates in wall cladding and wood-like finishes on the ceiling; The design of floors with cast granite is used to strategically direct the routes of the users and delimit the areas of permanence. In the central space, the aim is to recreate a square, rich in vegetation with large trees that give the interior warmth. Particular attention is paid to the design of the roof, which is generated from the design of a sheet-shaped module that will allow natural light to pass inside while isolating the high temperatures characteristic of the tropics.

    Share on facebook
    Share on twitter
    Share on linkedin

    RELATED

    ENG