• Commercial

    Dulcerna Rojo

  • Commercial

    Dulcerna Rojo

  • Commercial

    Dulcerna Rojo

  • Commercial

    Dulcerna Rojo

    Dulcerna Rojo

    Pastry & cafe

    CHALLENGE: Design a sustainable home that adapts to the natural topography of the land and ensures thermal comfort in each of the interior spaces.

    SOLUTION: Design of openwork panels on the facades exposed to the sun and saltpeter, which allow the entry of controlled lighting and in turn ensure cross ventilation inside.

    Dulcerna Rojo, is a new headquarters of the well-known Barranquilla restaurant, characterized by its traditional flavor and where the corporate image defines the aesthetics of the architectural design.

    Located in a 37-square-meter commercial space, the main design challenge is to increase the restaurant’s capacity and customer service capacity without losing kitchen and service space. The design program is approached from the functional solution, which is why an industrial-style mezzanine is generated that allows the table area to be distributed on two levels and that takes advantage of the double height of the space to locate exhibition and storage displays combined with two large vertical gardens. The red color of the resin floors becomes the protagonist of the interior design and together with the wooden texture of the furniture and the lighting make this new place a modern and cozy place.

    Share on facebook
    Share on twitter
    Share on linkedin

    RELATED

    ENG